Byggservice

Shala Bygg gör ditt hus till sitt bästa jag genom rätt renoveringar.

Byggservice och renovering

Husrenoveringar kan se ut på många olika sätt.

Ibland kan de dessvärre bli akuta, till exempel på grund av en uppkommen skada. Då vill du snabbt ha en lokal kompetent partner på plats som kan fixa problemet.

Ibland behöver huset ett ordentligt omtag för att bli sitt bästa jag igen genom en helrenovering. Då vill du ha en partner som kan ta hand om alla delar i renoveringsprojektet från grund till tak så att du slipper hålla i alla trådar själv.

Och ibland görs löpande renoveringar av byggnaden, både invändigt och utvändigt. Då vill du ha en partner som kan hjälpa dig både med prioriteringsordning och med att praktiskt utföra renoveringarna på smidigast sätt.

Oavsett vilken typ av renoveringsprojekt du står inför så kommer Shala Bygg kunna hjälpa dig med det. Vi är ett professionellt byggföretag i Västsverige med kompetens och erfarenhet av allt från fönster-, panel- och takbyte till invändig renovering av golv, väggar och tak.

Kontakta oss

Genom att använda formuläret godkänner jag att Shala Bygg får behandla informationen digitalt för att hantera frågan, och för att skicka relevant information kring Shala Bygg.
Kvarteret Diana i centrala Borås är ett bra exempel på byggservice genom Shala Bygg.

Kvarteret Diana i centrala Borås är ett exempel där vi på Shala Bygg har stått för byggservice och renovering av fastigheten. .